КРАЯТ ИДВА! Започнало е Нещо Загадъчно по Света.

Votre vidéo commence dans 20
Passer (5)
cash machine v4

Merci ! Partagez avec vos amis !

Vous avez aimé cette vidéo, merci de votre vote !

Ajoutées by admin
14 Vues
Както споделих в първата част на това видео Преди по-малко от две десетилетия земята в Африка започна да се разцепва, като в различни страни се появиха пукнатини, които дори разделиха къщата на един човек на две. Ако все още не сте гледали първата част на този видеоклип ще поставя линк долу в коментарите.

В сърцето на Африка се извършва драматична трансформация, която ще промени характера на нашата планета. Преди по-малко от 20 години светът започна да се пропуква. Африка се разкъсва и се появяват нови земи и морета. Какви мистериозни сили предизвикват тази огромна промяна? Как това ще се отрази не само на съдбата на Африка, но и на бъдещето на целия свят? Може ли човечеството да преодолее всичко? Днес ще се потопим дълбоко в един завладяващ феномен, разкривайки тайни, за които повечето от нас не знаят. Каква е истинската причина за разделението на Африка? Как този тектоничен танц ще се отрази на геополитиката на света? Възможно ли е същото да се случи и с други континенти?

През 2005 г. хипнотизиращи снимки разкриват един прекрасен пейзаж в Източна Африка. Едно постоянно парче земя, неподвластно на времето на континенталните разломи, непрекъснато се разкъсва. Но защо и как? Каква мистерия крие нашата планета? Земята е жива планета, която е едновременно загадъчна и прекрасна. Континентите не са безжизнени земни маси, те са динамични и в постоянно движение.

Преди стотици милиони години Земята е била един-единствен континент. суперконтинент, наречен Пангея. Интензивна топлина отдолу започнала да разкъсва земната кора и да я разделя на континентите и океаните, които познаваме днес. Въпреки че от дълго време не се забелязват съществени промени, танцът продължава. Стоейки върху около 15 до 20 огромни тектонични плочи, нашите предци са в постоянно движение. Тези бавни движения, причинени от интензивната топлина във вътрешността на Земята, се наричат движение на плочите или тектонско разместване. Днес, когато наблюдаваме полуострова в Източна Африка, всъщност ставаме свидетели на следващото действие от континенталното шоу на Земята.

Всички видеа в моят канал #ayhaninfire са с цел образование, информация и забавлене, видеата ми са от надеждни и достоверни източници. Моята цел е вие да научавате нещо ново всяка седмица #facts #top10

???? ГЕЙМИНГ КАНАЛ
https://www.youtube.com/@ayhaninfiregaming
????VIBER ГРУПА
https://invite.viber.com/?g2=AQB5gqVLVA%2BgyVCEtxHFhHFkXLHqIiK949yx6yV1oVZpeJjYHThdUKPiblI8C9Hl

Контакти на автора:
???? YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1mqS1z-YSlwPyZ0fF1EbUA
???? Instagram: https://www.instagram.com/infireee/?hl=bg
???? Vbox7: https://www.vbox7.com/user:ayhaninfire
Catégories
Cours de Danse
Mots-clés
КРАЙ! Африка се РАЗЦЕПВА на Два КОНТИНЕНТА, ayhan infire, айхан инфаяр

Ajouter un commentaire

Commentaires

Soyez le premier à commenter cette vidéo.